Pengikut

Disember 31, 2011

EXCLUSIVE JANUARY 2012

New Information!..
Cikgu Eela (IL) Preschoolers @ PCE merupakan nama baru untuk produk i...if u all nak join group i di fb just type this name ya!...
cerita pasal produk baru i ni....ada yang tanya..kenapa mahal sampai RM15.00..content dia sikit je....(boleh tak i pikir2 kan jap)
Emoticon


U ALL NAK TAU?Emoticon
  • pengorbanan i yang tidur kadang2 sampai pukul 3am..n kurangnya tumpuan i pada family untuk menghasilkan produk yang terbaik sememangnya tak ternilai dengan RM15.00 ni :)
  • kualiti gambar  memang cun sangat.
  • menghasilkan lembaran kerja bukanlah semudah yg u all sangka...coz i ni memang cerewet..if i rasa xpuas hati i akan delete and buat semula yg lain..
  • untuk edit semua gambar n memikirkan design yang comel i terpaksa menghabiskan masa i depan lappy ni berhari-hari..(idokle 24jam...tpnya seriously kdg2 4 jam hanya untuk uruskan hal2 lain, selebihnya hanya pada produk)

EXCLUSIVE JANAURY 2012 
  RM15.00 sah sehingga 15Januari 2012  je ....
after 15/01/2012..harga asalnya  RM20.00..










RM20.00 
kini
RM15.00 (softcopy)

Disember 20, 2011

Group Kids Learning Produk Cikgu Eela

Assalamualaikum...
To all my lovely follower yang setia dan berminat untuk membeli Produk Cikgu Eela..u all dialu-alukan untuk join GROUP KIDS LEARNING PRODUK CIKGU EELA yang baru i bina khas untuk custumor yg setia n selalu support bahan i...before this i ada buat page, tapi i rasa dengan adanya group ni lagi senang untuk i organize segala pesanan bahan2 dari custumor yg dah order..n lagi senang untuk i sampaikan info2..
then bila ade group senang juga i nak dpt respon, cadangan, complain n dddd... dari custumor..

If u all join group Kids Learning ..insyaallah jika kelapangan masa..i akn upload bhn2 free or clipart yg cumell2..tips2....mcm2la...just utk my custumor yg selalu beli produk i...Tulus sebnarnye, i lagi suka berurusan di facebook berbanding emel or sms :)...n i mmmemmang jarang buka email i :(..
 hope bila dah ada group ni..i akn lebih kenal custumor2 i..n   sharing is caring :)



Kids Learning 3

I have new product!...u all confem teruja tengok gambar2 ni...yang penting.bahan ni dapat bantu cikgu2 semalaysia untuk mengajar ank2 kecil kita...if u all berminat...just pm i di facebook or sms only...



 SIMPLE GREETING CARD 
size 1/2 A4 
12 card- 1 worksheet




SIMPLE INSTRUCTIONS
size A4  potrait
17 card- 17 worksheet



Simple Greeting & Simple Instructions
RM10.00 (softcopy)

Disember 12, 2011

ENGLISH PACKAGE 2::grab it!!

Content yang ada dalam English Package 2 ni macam yang i post kat bawah :)

  • Kids Learning 1-ACTION learning & Simple Verses + Action Verbs Worksheet
  • Kids Learning 2- Simple Verses
  • Free Decorative Class Card 2 Version




 Correction!...
not 5 ya!.. but 6 worksheet..




FREE GIFT
Decorative Class Card
9 slide

RM15.00 (softcopy)
size A4
If u all berminat..just PM i di Facebook or sms only 017-9784779

Contoh Takwim Tahunan Prasekolah

12.30 am..Susahnya nak memejamkan mata...n teringin nak mengomel sempena kehadiran template blogger i yg baru ni....comel tak???..comel tak??...please ye masing2 tolong anggukkan kepala untuk tidak mengecikkan hati i....hahaha..
Hari ni i rasa sangatlah membuang masa  untuk cari template yg betul2 buat i jatuh hati..mm..dan akhirnya..........tadaaa...sempena nak tinggalkan 2011...i tukar lagi sekali template blog ni...

Untuk nak hilangkan rasa bersalah i yg dah buang masa siang td, so...i bertungkus lumus siapkan pulak takwim prasekolah untuk tahun depan :) huh..dah macam bertungkus lumus nak jahit baju kurung moden selai je...
Teringin pulak nak tayang kat sini...boleh share dengan u all...manalah tau kot2 ada cikgu yg baru nak posting tu tp rasa macam blurr je..mehla kite berkongsi :)...






Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/