Pengikut

Disember 31, 2011

EXCLUSIVE JANUARY 2012

New Information!..
Cikgu Eela (IL) Preschoolers @ PCE merupakan nama baru untuk produk i...if u all nak join group i di fb just type this name ya!...
cerita pasal produk baru i ni....ada yang tanya..kenapa mahal sampai RM15.00..content dia sikit je....(boleh tak i pikir2 kan jap)
Emoticon


U ALL NAK TAU?Emoticon
  • pengorbanan i yang tidur kadang2 sampai pukul 3am..n kurangnya tumpuan i pada family untuk menghasilkan produk yang terbaik sememangnya tak ternilai dengan RM15.00 ni :)
  • kualiti gambar  memang cun sangat.
  • menghasilkan lembaran kerja bukanlah semudah yg u all sangka...coz i ni memang cerewet..if i rasa xpuas hati i akan delete and buat semula yg lain..
  • untuk edit semua gambar n memikirkan design yang comel i terpaksa menghabiskan masa i depan lappy ni berhari-hari..(idokle 24jam...tpnya seriously kdg2 4 jam hanya untuk uruskan hal2 lain, selebihnya hanya pada produk)

EXCLUSIVE JANAURY 2012 
  RM15.00 sah sehingga 15Januari 2012  je ....
after 15/01/2012..harga asalnya  RM20.00..










RM20.00 
kini
RM15.00 (softcopy)

1 ulasan:

ainko berkata...

agree!sape rs mahal tu, kena cuba buat sendri ajela kan..tgk mcm sy, xrajin so beli ajelah..heehe

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/