Pengikut

Oktober 04, 2011

KEMUDAHAN AWAM

Salam 1 Malaysia.
Dah merdeka pun i hari ni coz dah selamat kena observe luar dan dalam kelas. Bahan yang i post kali ni memang i buat khas untuk pemantauan hari ni yg bertemakan KEMUDAHAN AWAM. I jadikan dalam bentuk carta size A3 and memang sesuai sangat dengan budak coz dia besar and colourful sangat2 gambarnya. So, i nak share dengan u all yang berminat dengan BBB (Bahan Bantu Belajar) ni boleh mesej i ok :)
Coming soon i akan tunjuk carta ni dan pendekatan projek yang i suruh budak hasilkan..








BBB Kemudahan Awam
size A4
RM5 (softcopy)


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hai cikgu, sy tertarik dgn gambar2 dan illustrasi yg cikgu hasilkan. sgt menarik perhatian. Tahniah. Sy sentiasa mmbuat rujukan dlm blog ckgu ni. TM.

Tanpa Nama berkata...

MCM MN NK ORDER?

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (88) Lembaran Kerja (48) Tema (37) Craft (35) BBM (29) Hasil kerja murid (29) Aktiviti murid (28) diari (28) Tunjang B.Malaysia (24) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Tunjang STI (13) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (9) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Inovasi (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Kenderaan (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Theme (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/