Pengikut

November 20, 2012

Pakej Persedian Awal Tahun


Woww!!!!!
Jarang Eela nak jual bahan yang boleh edit..tapi untuk senangkan u all..untuk bg u all pun ceria2..comel2 RPHnya..and untuk bagi u all bersemangat n xsabar2 nak pergi sekolah next year..hihiihih...
so..kaunter persediaan awal tahun edisi 1 di buka sekarang :)
 

 takde idea nak design carta untuk murid?
ni ha..template dah ada..tinggal nak lekat gmbar and edit nama je :)

 contoh tema2 untuk setahun (kalau rasa tak sesuai boleh edit je :)
wooo......jadual peribadi pun ada...versi cheerful!!..GB tengok pun mesti dalam hati terdetik..mmg patut awak jadi cikgu pra.hiihihihih...colourful!

 TEMPLATE Rekod Baca Murid...
boleh Edit ikut kesesuaian ye....


ada sorang member tgk rph eela...dia suggest.."ko jual jela cover depan rph tiap minggu ni..comel sangat!..hihiihi..kan..
so eela masukkan skali..kat PAHANG ni rph still guna file..klu yg dlm buku pun...nk cantikkan..boleh tampal :)...boleh edit jugak kalau rasa tema ni  tak sesuai untuk minggu tersebut...


Semua di atas RM10.00 sahaja
(boleh edit)

4 ulasan:

Unknown berkata...

sis,sy nk order pakej ni...huhuh...kalau boley b4 sekolah buka sy nk guna...

Tanpa Nama berkata...

If sy nak oder lagi available x?

YaNtiEy berkata...

as salam eela..ada agi tak yg ni?? akk terlepas pandang..nak boleh??? kalau boleh nanti pm lam fb ekk..hehehe :) Melati Putih @ Neskepi Es...

Noor Azura Jusoh berkata...

salam sis ela...saya nak order pakej ni..boleh pm saya kat fb Noor Azura Jusoh 0r whatsap 0193573368

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/