Pengikut

November 21, 2011

Lembaran Kerja :ADIK BIJAK MENULIS

Kali ni i nak share buku kerja yang dahpun i hasilkan sebelum cuti ni...dah lama pun and dah ramai yang beli..tp bru hari ni  ada kesempatan untuk i update bahan ni kat blog...berkorban masa untuk i siapkan buku ni sebelum cuti coz berharap sangat i sempat bagi Adik Bijak Menulis ni untuk budak2 i sebagai homework sebelum diorang naik ke Tahun 1..sungguh risau sangat2 if diorang langsung x buka buku sepanjang cuti sekolah ni...sekurang2nye bila ada bekalan macam ni i xdela terkilan sangat coz hujung2 tahun ni i memang sibuk n kekadang xsmpat nak ajar diaorang membaca..yang mana still masih mengenal perkataan i bagi diaorang ABM 1..n kebanyakannya semua dapat Buku ABM 2 (mahirkan diorang menulis supaya tulisan tu lebih kemas dan cantik)-.
Tahun 2012 nanti dah mudah sikit kerja i...photostat buku ABM 1ni tuk semua budak n jadikan  sebagai homework...suruh diaorang tulis n baca kat umah...datang sek cikgu just suruh diorang ulang semula 10 perkataan yang diorang dah buat tu....mudah2han la kan...yang penting kita dah berusaha...so, taklah rasa terbuku kat hati ni if diorang still x dapat nak ketchup...










ADIK BIJAK MENULIS 1&2
RM10 (Softcopy)
if ada yang berminat boleh pm i di fb or sms only..tgk dekat sidebar atas skali tu ada no hp n no acc i :)..
hope dapat membantu anak didik kita...

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (88) Lembaran Kerja (48) Tema (37) Craft (35) BBM (29) Hasil kerja murid (29) Aktiviti murid (28) diari (28) Tunjang B.Malaysia (24) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Tunjang STI (13) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (9) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Inovasi (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Kenderaan (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Theme (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/