Pengikut

April 21, 2011

:KUNTER DI BUKA: Kad Gambar Bertema::

Assalamualaikum...
Ini adalah ABM i yang latest and i da letupkan pun kat fb :)
Alhamdulillah ramai yang berminat coz sekarang ni ramai jugak cikgu yg tgh berlumba-lumba nak hias kelas..specially untuk kelas2 yang baru buka..so, bahan2 ni dapat bantu cikgu untuk ajar murid cikgu mengikut tema dan boleh digantung di dalam kelas..confem berseri punyer :)..
I bagi pihak cikgu2 yang tak punya masa dan kurang expert untuk bina ABM ni try untuk bantu supaya kelas cikgu dilengkapi dengan kad gambar bertema nih..
(skema jekan)....sesape yang berminat..boleh belek2 ye sampai bawah..

 12 keping Kad Gambar
Tema Buah-Buahan

 10 keping Kad Gambar
Part Of Animals Body

 8 keping Kad Gambar
Tema Cuaca dan Musim

 12 keping Kad Gambar
TemaPakaian

 12 keping Kad Gambar
Tema Pekerjaan

 10 keping Kad Gambar
Road Signs

 12 keping Kad Gambar
Tema Serangga


Semua bahan di atas adalah dalam bentuk SOFTCOPY
dengan hanya RM10
Bahan ni i akan send melalui email atau facebook!

Sesiapa yang berminat boleh pm i di facebook atau sms only 0179784779


Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/