Pengikut

Julai 23, 2011

ADIK BIJAK 3

Assalamulaikum..akhirnya usaha gigih i untuk siapkan ADIK BIJAK 3 ni tercapai jugak :)
Bukannya apa..geram i tengok budak2 i yang dah abis baca buku ADIK BIJAK 2 tu...suruh baca buku cerita kat kelas tu..kejap je diorang baca...at least, klu ade buku ni boleh jugak diorang bawak balik rumah n baca dekat rumah..kalau diorang bo leh baca lancar cerita2 kat dalam buku ni..confirm i boleh tersenyem lebar bile diorang nak kene test LINUS tahun depan :)

contents ADIK BIJAK 3
















Mengandungi 40 m/surat tidak termasuk muka depan
RM 10.00 (softcopy)

boleh pm saya di facebook or msj jika berminat...
017-9784779

Pakej ADIK BIJAK 1,2 & 3
RM30.00 (softcopy)

1 ulasan:

marissa berkata...

SALAM..CIKGU...SYE NAK BELI PAKEJ NIE..CMNE YE?

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/