Pengikut

Oktober 26, 2011

Pakej Bahan Bantu Belajar::Produk Cikgu Eela

BBB di bawah adalah bahan yang dah pun i update...barulah nampak lagi tersusun rasanya dan lagi murah untuk dibeli....if u all berminat, boleh sms i ye...017-9784779...Bahan ni dalam bentuk softcopy..

 Yang ni senarai produk Kids Learning yg i ada :)

 Ilustrasi yang membuat u all sendiri jatuh hati :)

 Kad yang dah pun i update :)

Ni pakej baru and memang ramai custumor beli untuk persediaan tahun depan

 Pakej kerohanian nipun yg sebelum ni bercmpur dengan tunjang komunikasi, dah pun i update dari segi ilustrasi dan font nya n masukkan dalam pakej kerohanian sendiri..n i tambah 
lagi kad rukun iman, rukun islam, sifat wajib Allah, Sifat wajib rasul dan Kenal huruf jawi.

  Pakej ni semua berupa kad perkataan dan kad cantum perkataan.

 Pakej ni pun i baru buat untuk persediaan tahun depan...nak ajar budak kenal huruf :)

 Buku Adik Bijak ni memang berguna sangat untuk budak2 i and ramai custumor bagi respon yang baik bila diorang dah gunakan buku ni...yang penting, guna dengan cara yang betul..confem budak boleh baca.

 Kenal & Baca 1,2 ni merupakan bahan baca yang comel sangat untuk menarik minat murid.

Semua tema yang dahpun i buat i masukkan dalam pakej ni..kecuali 13 kad gambar bertema tu ye::
ilustrasinya memang menawan kalbu n buat budak teruja untuk membaca!


Cepat dapatkan bahan ni dengan harga yang murah...menyenangkan proses p&p u all..
if ada yang berminat untuk beli kesemua bahan i, harga boleh dirunding...just SMS only!..
i akan pos melalui cd untuk yang beli secara pukal...

6 ulasan:

zaza berkata...

assalamualaikum... mcm mane na beli ye... :)

anoi berkata...

mcm mana nak order yek..

Tanpa Nama berkata...

kalau nk semua untuk pakej nie berapa ringgit yer..

fika berkata...

ASSALAM
cmne ye nk order...
coz sy bmnat nk bli pakej kerohanian

miss yuyu berkata...

as salam..
Kalau nk order semua brape?!!
arap2 xdak yg miss lah kalau order seme..
xnk pisang berbuah dua kali..
order yg len...dpt yg len..bila mtk blk duk repeat order....

♥ iekaabid ♥ berkata...

ccmne nk order?

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (89) Lembaran Kerja (51) Tema (39) Craft (36) BBM (29) Hasil kerja murid (29) diari (29) Aktiviti murid (28) Tunjang B.Malaysia (25) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (10) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Theme (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/