Pengikut

Julai 12, 2011

KENAL DAN BACA


Salam 1 Malaysia,
to all my follower......
KENAL DAN BACA ni sebenarnya i hasilkan untuk Contest yang i join dengan Preschool Shoppe yg dianjurkan oleh Sifu Pra kami kak Fauziah A.Rahim

So i harap sangat u all yg belum add Facebook PS, please join dengan kitaorang semua coz dekat situ memang best...u all nak bahan..pendapat...and apa2 aje dgn dunia pend kanak2..semuanya ada dekat situ ..
n jangan lupa..bila dah add tu..like i punya bahan nie ae..
klik kat sini
sokongan u all i hargai sangat2..

sapa2 yang nakkan softcopy nipun i jual..RM10 jew..tp mmg comel!!....maaf ea..softcopy ni memang tak boleh di edit coz untuk memelihara hasil i sebagai pencetus bahan ni...so semua bahan ini or produk Cikgu Eela yang lain juga i dah filekan dalam bentuk PDF..

nak tengok dalam dia camana??..jom layan pic  ni..confirm u all suke :)













BUKU KENAL DAN BACA
 41 keping (tampal depan belakang)
kvkv...kvkvk...kvkkvk...

RM10 (softcopy)

1 ulasan:

mhrn hafiz berkata...

saya ingin membeli soft copy

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/