Pengikut

November 01, 2012

KAD ULAT KV

After frust dengan Pertandinagn Prasekolah Terbilang negeri Pahang coz kali ke 2 dah masuk tp still tak dapat tempat pun...(malu je kan)..tahun depan confem dah tak nak dah!...
So, semalam sempat eela curi-curi masa hasilkan bahan untuk aulad coz eela tak nak give up..rezeki eela mungkin takde kat situ...tapi eela tetap akan hidup dengan blog eela..dengan bahan-bahan eela..khas untuk pendidikan awal kanak-kanak..and eela akan terus share dengan follower blog ni..
Idea buat kad ulat ni eela ambil dari blog Brilliant Aulad (Cikgu Ain Naziha)..eela cuma created bagi nampak lagi comel n tahan lama khas untuk anak didik tahun depan...Siapa yang nak try buat boleh try buat sendiri..tapi if u all takda masa..msj je ela untuk dapatkan template KAD ULAT ni...RM5.00 je..jimat mase..just print n ela dah sediakan langkah nak buat kad ni..sangat simple..














Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Craft (40) Aktiviti murid (39) diari (34) BBM (32) Hasil kerja murid (29) Tunjang B.Malaysia (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/