Pengikut

Ogos 02, 2010

Result: Pertandingan Educational Blog Peringkat Kebangsaan

KEPUTUSAN PEMENANG

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang !

Tempat pertama
Nama : NORHASLIZAM BIN HASAN
No. I/C : 740228-02-56555
URL: http://pafa.utadd.com

Tempat ke-2
Nama : AMRAN BIN ARIS
No. I/C : 671123-04-5303
URL: http://smt2252.blogspot.com/

Tempat ke-3
Nama : WAN RAHILAH BT WAN ABDULLAH
No. I/C : 840606-06-5346
URL: http://preschoolskj11.blogspot.com

Tempat ke-4
Nama : MAHADIAH BT MUDA
No. I/C : 590101-11-5126
URL: http://gempurbio.blogspot.com

Tempat ke-5
Nama : NORLIZAH BT CHE TEH
No. I/C : 660922-08-5180
URL: http://1azim.blogspot.com

Tempat ke-6
Nama : KHOR SWEE MOI
No. I/C : 760628-08-5284
URL: www.chem2u.blogspot.com

Tempat ke-7
Nama : TARMIZI BIN MOHAMMAD SHUKRI
No. I/C : 860629-52-6035
URL: http://www.tarmizishukri.com/snap

Tempat ke-8
Nama : MOHD NARZUKI BIN YAACOB
No. I/C : 691010-03-5043
URL: http://www.cgnarzuki.com

Tempat ke-9
Nama : THESOK KUMAR A/L NAGARATENNAM
No. I/C : 821019-08-5621
URL: http://thesok19.blogspot.com


Tempat ke-10
Nama : CHIEN SOON LEONG
No. I/C : 930108-13-5283




Thanks a lot to Cikgu Asma coz beritahu pada saya pasal result Blog Educational Competition  Peringkat Kebangsaan sempena ICT Day UPSI..kalau tak, dah tentu terlepas untuk saya ke ICT Day tu..patutlah petang tadi saya ada perasan miss call no. phone dari Perak but memang saya nie jenis kalau nombor yang saya tak save memang jaranglah saya nak call semula..Rupa-rupanya bila saya check winner's name..rupanya ada tersenarai nama saya..Memang pada mulanya saja suka-suka nak masuk compitition nie and tak mengharap pun untuk menang coz blog saya ni masih baru dan dah tentulah blog orang lain lagi bagus..Syukur sangat-sangat walau hanya dapat tempat ke-3, but inilah first time saya dapat tersenyum setelah banyak perkara yang telah saya korbankan..pada saya ini satu pengiktirafan untuk saya terus berjuang dalam perkongsian ilmu tentang early childhood education..Terima Kasih kepada En Jasmi (PPD), En Johari (PPD), En Jamal Noor Abd Nasir (Guru Besar) yang banyak memberi semangat , Pn Nur Iman (Fasilitator Schoolnet yang banyak beri tunjuk ajar) and kepada semua follower yang sentiasa jengah ke blog nie.. 

Isnin, 2010 Ogos 02

Tahniah kepada Prasekolah SK Jengka 11 kerana mendapat tempat ke-tiga dalam Pertandingan Blog Pembelajaran Peringkat Kebangsaan 2010


Prasekolah SK Jengka 11 melalui Blognya http://preschoolskj11.blogspot.com/ telah berjaya mendapat tempat ke-tiga dalam Pertandingan Blog Pembelajaran Peringkat Kebangsaan 2010 anjuran Universiti Perguruan Sultan Idris (UPSI) baru-baru ini. Sekalung tahniah dari kami warga PPD dan pendidik di Maran.

Pn Raheela, penulis blog dan juga guru Prasekolah SK Jengka 11, banyak memberi input bahan dan kreativitinya dalam persembahan blog tersebut. PPD Maran berharap, blog akan dapat menjadi satu bahan pengajaran dan pembelajaran yang terbaik. Kita juga mengharapkan usaha ini akan diteruskan dan sekolah serta guru juga disarankan menjadikan blog sebagai wardah pembacaan untuk semua. Guru juga diharap dapat menggunakan pengalaman, kreativiti dan inovasi dalam memastikan pengajaran sentiasa ke hadapan seiring peredaran zaman.

Sekolah-sekolah juga disarankan agar mempunyai blognya sendiri dan prasekolah boleh menggunakan bahan prasekolah skjengka 11 atau membinanya sendiri. Semoga kejayaan ini menjadi perintis kejayaan masa akan datang dan sekolah-sekolah di daerah Maran juga dapat mencontohi dan bergerak seiring selepas ini. Tahniah. Semoga di tahun hadapan lebih banyak sekolah daerah Maran memasuki pertandingan tersebut.
TERIMA KASIH PPD MARAN.. satu injection...

1 ulasan:

PRASEKOLAH SKPPS berkata...

tahniah, tahniah, tahniah!!!!

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/