Pengikut

September 23, 2010

Environment Materials :: create ::

cantikkan....ini NURIN punya..
.
Yang ni lagi kreatif...Ini FAHMI yang buat...

Teacher tanye "RAZIQ buat apa tu?..
"Huruf W....hehehe..very simple...

Yang ini rumah NUR IZZ....menarik juga ..idea nie

ALYA tanya teacher.."boleh tak nak lukis pasu"
Teacher cakap..."cuba Alyaa guna ranting-ranting tu juga untuk buat pasu"...
Inilah hasilnya...

Rumah ni KHALIS nak tiru macam NUR IZZ punya..
tapi bentuknya dah jadi macam nie...
ok jugak kan!!..

Senang jekan AIMAN punya kerja ni...
oklatu...macam pokok bunga jugak....

Yang ni hasil kerja HADIRAH...
comel jugak!!!

tak taula AIMAN tulis apa tu...'topa'  'poka'  'cina'...
macam-macam...


4 ulasan:

Amri dan Aishah berkata...

Sgt menarik n kreatif!

Cikgu Eela berkata...

simple and budakpun sronok sgt coz diaorang boleh cari bahan tu di luar kelas and create sndiri.tq

nurul berkata...

menarik....!!!sy nk tanye..adakah sebelum murid menghasilkan sesuatu, cikgu buat satu cnth kepda murid?blh jelaskan dgn lengkap..

Cikgu Eela berkata...

selalunye macam tu la nurul...
tp untuk aktiviti ni saya tak buatkan contoh coz saya nak budak create sendiri n nak lihat perkembangan idea diaorang..
kalau saya buat contoh grenti separuh dr diaorang akn ikut contoh yg saya bagi...
tapi kalau aktiviti mcm origami..kolaj..
cikgu mesti tunjukkan satu contoh yang cikgu dah buat n kalau ada step dye lagi bagus...budak akan lebih faham...

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/