Pengikut

Februari 09, 2011

Simple Instructions::

mmmm..
Assalamualaikum...
dah lama jugak ye I terhenti berblogging gara2 ketandusan idea n minggu2 yg sgt moody...akhirnya Cikgu Eela kembali semula walaupun mybe x dapat nak berblogging macam sebelum2 ni tapi I try untuk tidak menyepikan blog nie secara terus-terusan...

Simple Instructions ni actually nye, I dah pun pernah entry...but, ianya dalam bentuk ppt yg I rasa tak sesuai..so, bila I post macam ni maybe u all boleh copy paste,print, laminated n boleh bawa kemana2 or tampal kat meja u all....kalau macam I yang bengap ni kan...of coursela, time kena ajar budak kat out door, I bawa skali dgn kertas2 ni prgi jalan2 jugak!!..em..mmg dasyat la kan...mujurla sekarang nie sek I termasuk dalam program penutur jati..3 tahun tu...Omputeh plak tu tutor dye..so, lepas ni kalau I speaking BI sgt2 bagus..u all jgn jeles k!!!..hehehe...

Bahan ni I ambik masa kursus kat Bukit Gambang Resort...so, kalau ada yang tersalah ke...grammer x betol ke...eh..eh..
plsss...jangan salahkan I ok...









2 ulasan:

ainko berkata...

saya amek ni k.eela..nervous la miss carol tuh nak dtg..ayoo..nak watpe..

Cikgu Eela berkata...

da terror pun ambik lagi kew :)

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/