Pengikut

April 22, 2011

Birthday Party :)

Salam 1 Malaysia...
kali ni nak entry pasal Birthday Party last week...hehehe..da berkepuk2 pic dalam lappy ni yg still i blum upload kat sini :)...
Zassss pic kat bawah..

Birthday untuk 6 orang murid ni and sorang lagi si comel Abeera tak mai sekolah pulak masa nie..

Peacessss...best diaorang dapat snap gambar..


Lucu betul masa aktiviti tiup belon samapi pecah ni..kihkihkih

Da tiup besou2 pun belon tak mo pecah..last2 i terpakse suruh diaorang duduk atas belon tue..

Yang ini takott dengan belon...tak kaci...dia tiup kecikk jew...


Sesi main cari gula2 dalam tepung...lagik lucu..ada yang sampai nak termuntah-muntah coz tertelan tepung..


Pemenang Tiup belon sampai pecah :)

3 ulasan:

cikgugarong berkata...

alolololo nomeynye kek diaaa. best best! lepas ni nak buat macam ni jugek lah. heheheheh

Cikgu Eela berkata...

hehhee..kek murah je ni..

cekelat daem berkata...

sweetnyerr.....bulan 5 ni pracomel buat bufday....nak wat game sklali...tahun leps just sambut bufday je , tkder game....

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/