Pengikut

Jun 29, 2011

Box n Zoo Animals

wahh...cumel kan boz zoo nie...jom kita buat dengan murid!!!..nanti kalau jadi projek ni dengan budak2 i, i post lagi sekali k :)

 Boleh download template pak belang, pak belalai n pak beruang ni kat sini

Dah siap download n print..suruh budak color n gunting dan betukkan macam gambar kat atas.


 Sediakan penutup kotak kasut

 Boleh buat lakaran ikut kreativiti guru.

 Lekatkan plastesin

Ni campur dengan warna biru pulak...konon2nya macam airla...hikhikhik

Bina pagar pulak...cikgu boleh guna batang aiskrim atau apa2 saja yang cikgu rasa sesuai 

Bolehla minta murid deko apa lagi yg sesuai untuk diletakkan dalam zoo ni..cikgu just sediakan bahan je..kita tengok kekreatifan diaorang..

 emm...yang ni letak bekas telur yang dah dipotong dan di warna.

 Baru taburkan pasir

Dah boleh masukkan 3 ekor haiwan tadi ke dalam zoo..
ok!!...siap...

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/