Pengikut

Januari 17, 2012

Tema Anggota Badan

KENAL 3M
Last Week try masukkan suara tuk bhn yang simple giler i rase..seriously...nampak macam pakar it..hehhe..tp sebenarnya i tak pernah tringin cube pun untuk hasilkan bhn guna slideshow siap ngan suara pada tahap yang maksimum..paling2 pun tunjuk silent slideshow je..huhuhu..Ahad lepas tetiba datang idea rajin untuk buat bahan yang i rasa sangatla simple.. saja nak share coz i tau, u all semua lagi hebat untuk create karektor yang lagi bagus :)
kalau nak tengok hasil kerja i yang suam2 kuku ni..klik je link bwh ni 



after dah siap tunjuk basic 3m guna ppt kat atas, i bagi latihan pengukuhan untuk pastikan yang diorang betul-betul kenal huruf m atau x??...sambil2 tu i saja nak tengok diaorang ni kreatif ke tak untuk hasilkan muka yang sempurna... (alamak...nape ayat tunggang langgang ni)....

FLIPBOOK 
 (yang ni copy dr website je...but, if u all suka..u all pun boleh buat dengan budak2:)









WORKSHEET

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/