Pengikut

Oktober 18, 2012

Tempat ke-4 Educational Blogging Peringkat Kebangsaan 2012

Salam..
kalau u all ingat eela dah pernah masuk pertandingan Educational Blogging ni 2 tahun lepas and dapat tempat ke-3..masa tu takda pun lagi pertandingan ikut kategori sekolah, ipt atau terbuka n masa tu pun penyertaan tak ramai mana just 200 lebih je macam tu..

Bulan May lepas eela ada terpandang pasal Educational  Blogging ni coz tahun lepas dah ter "mis".. So, saja suka2 isi and tak confident boleh menang coz rasanya penyertaan makin meningkat.. Tertunggu-tunggu jugak resultnya masa bulan Julai..bila tengok web ICT UPSI menyepi je..so eela ingat maybe tahun ni pertandingan takde..

Tak sangka siang tadi tengah syok cabut rumput dekat taman depan kelas, PPM bagitau eela dapat nombor 4..seriously eela ingat pasal Anugerah Pra Terbilang tau..( ada hati jugak nak dpt 5 bintang :) 
the bila dia bagi surat dekat eela, i'm very suprise jugakla coz tak sangka tersangkut jugak nombor ..Tetiba rasa bersyukur + berbangga jugak coz walau hanya tempat ke-4, satu-satunya blog berteraskan Pendidikan Awal Kanak-Kanak dapat membuka mata para juri..

Apapun.. tanpa kalian semua yang selalu menyinggah and bertapa disini, eela jugak takkan berjaya seperti ini sekarang ;).. So, Thanks to all of you and thanks to ICT Centre UPSI coz bagi Eela ruang dan terus bersemangat untuk berkongsi tentang dunia Pendidikan Awal Kanak-kanak disini.



1 ulasan:

Mohd Mustakim Kamarudin berkata...

tahniah..teruskan usaha cikgu..blog cikgu banyak maklumat dan bahan yang terbaik!

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (53) Tema (45) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Tunjang B.Inggeris (16) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Sayur-Sayuran (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/