Pengikut

April 17, 2013

Fail Pengurusan Prasekolah 2013

Alhamdulillah....
Dah siap pun 15 fail and profil murid... Isi dalam dia jangan tanya ye...huhuhu..
masih dalam proses menyiapkan coz kami guru prasekolah di Pahang sebenarnya masih samar-samar dengan content bahagian dalam file ni.. tak diberi taklimat yang lebih terperinci...sedangkan surat dari KPM dah dikeluarkan sejak bulan 12 tahun lepas... nak tak nak buat,  kami terpaksa akur menyediakan juga file ni bimbang andainya nazir turun ke sekolah.. inilah jugak yang dia minta..

Dah elok before ni tahun 2010 nak 19 file, and dah complete kami buat, tetiba kena buat yang lain pulak....
iyelah... SAYA YANG MENURUT PERINTAH...
so, positifkan diri..rombak semula file..
dah hampir setengah tahun still belum complete coz eela pun busy dengan assignment...bahagianya kalau sehari tu ada 30 jam... n  tak perlu tidur langsung.... ( dah bukan manusia pulak)....huhu
ok..nilah hasilnya fail2 yang dah siap di balut, di tulangkan...kredit utk PPM yang banyak menolong...




Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/