Pengikut

November 16, 2013

Suka Duka Minggu Terakhir Persekolahan

Syukur.....
Selesai segalanya... bermula tugas minggu terakhir yang lepas
Isnin- prepared and packing segala cenderahati untuk 48 aulad (hamper, stationary,stokin,  jersey pahang pun) wahh..memang mewah untuk korang!!

Selasa- Raptai penuh Hari Anugerah Pendidikan Cemerlang & Graduasi Prasekolah - reasel tarian bollywood prasekolah/ majlis potong kek dengan aulad 






Rabu- Berlangsung hari yang di tunggu. HAPC 2013

Khamis-  Jamuan akhir tahun ( makan nasi tomata ye...7 ekor ayam disponser oleh sorang parent, beras basmathi di sponsor oleh cikgu Sahizam... Cikgu J.Jamilah  menawar diri nak masakkan nasi tomato.. kami cuma sediakan ayam masak merah je....alhamdulillah..moga dimurahkan rezeki kepada yang banyak memberi :) ....tak habis nasi tomato..before balik cikgu x lupa bagi KFC  untuk u all semua :)


Jumaat - Meeting akhir tahun sampai rehat..huhu..then cikgu kelam kabut masuk ke kelas...clearkan buku-buku, file, peralatan lain untuk kita serahkan pada aulad semula..

walau cikgu sedih coz dah tak bersama dengan kalian lagi..and banyak kenangan manis dengan kalian semua...tp cikgu buang jauh2 perasaan sedih tu coz cikgu taknak kalian tau...walau cikgu kekadang marah terlebih...cikgu cuma nak kalian jadi manusia yang berguna...cikgu tau cikgu pegang kelas murid yang lemah...tp ingat pesan cikgu...
walau kamu jadi orang yang tak pandai, bukan duduk dalam kelas 1A nanti ..tapi kalau kamu rajin..kamu jaga sikap kamu..semua orang akan sayang kamu :) ..
opss...tetibe sedih :(

Layan gambar HAPC kat bawah ni ...



 with teman baik eela..Cikgu Nur Saniah







Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/