Pengikut

Ogos 09, 2011

Esok Hari Raya!

Assalamualaikum....walau puasa pun belum habis..tp perasaan nak raya tu mmg dah berkobar-kobarkan..dah mcm Super Mak kat TV3 tu.. hahhaha.....so, terhasillah ringbook Esok Hari Raya ni versi Upin Ipin....Minta maaf ye..i bukan menciplak karya Upin Ipin ni...coz cerita ni sebenarnya dah lama i buat....cuba klik sini....haaa...3 tahun dulu guna kad manila je...buat bentuk ketupat ni bsor2...budak memang seronok bile i crita kat diorang..tp tahun ni saje nak update gune komputer pulak...my dearie dghter memang suke sangat dgn upin ipin ni...tu yang i hasilkan pasal upin ipin..kebetulan bile google banyak pulak pic upin ipin ni tentang raya :)...







ni yang dah siap :)










RM10.00 (softcopy)
saiz A4 landscape
Cerita Esok Hari Raya! +  niat puasa dan doa berbuka puasa + MP3 suara upin ipin baca niat puasa dan berbuka puasa +
PERCUMA 18 kad imbas juadah hari raya dan kuih tradisional!

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/