Pengikut

Oktober 09, 2013

Demam Prasekolah Terbilang Negeri Pahang 2013

Demam Prasekolah Terbilang Per Negeri Pahang  datang lagi...sure, ni tahun ke 3 eela terpaksa rela join program ni...ikutkan hati memang dah taknak join sebab bintang sentiasa malap....tapi, eela positifkan diri..cuba jadi manusia yang tak mudah mengalah..takpe..eela tak harapkan kemenangan pun..memadailah kelas eela dah menang di hati follower eela..kelas ceria..cikgu , ppm n murid pun seronok nak datang sekolah..
of course, nk ucapkan terima kasih to all of you banyak tolong eela...tengok je gambar kat bawah ni..memang terharu sanagt2..baik pekerja swasta sekolah, guru-guru prasekolah zon jengka, ppm  n juga parents yang sangat sporting..
moga kalian diberi kesihatan yang baik and murah rezeki :) amin......
tanpa kalian semua eela takkan boleh nak gapai ape yaang eela nak..

p/s: banyak lagi nak upload gambar sesi 2013 ni....tungguu...................











Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/