Pengikut

Oktober 24, 2013

Lawatan Sambil Belajar Murid Prasekolah ke Suria KLCC 2013

Lawatan Sambil Belajar Murid Prasekolah ke Suria KLCC
Tarikh : 23.10.2013 
Hari : Rabu
Tempat : Petrosains & Aquaria

Tentatif :

6.30 am -
berkumpul depan pintu pagar sekolah
7.00 am- 
bertolak
9.30 am - 
berhenti makan di Genting Sempah
10.30 am - 
sampai ke Suria KLCC
12.00 pm - 
masuk ke PetroSains
2.00 pm - 
rehat/ makan
3.00pm- 
masuk ke Aquaria
6.00 pm -
makan petang di KFC
7.00 pm- bertolak pulang

Alhamdulillah semua berjalan lancar dan selamat sampai.. Pada mulanya kitorang rancang nak pergi Kidzania..Tapi dah last minute pihak sana bagitau tarik 23hb tu dah full....ermm..stress skjp...so dah bincang dengan parent and pihak sekolah..kitorang tetap buat lawatan pd tarikh tersebut tp ukar ke lokasi lain...
Memang best :) Cikgu pun teruja sebab cikgu belum pernah pergi..budak2 tak payah cakapla...dapat teroka macam2..dapat tgk ikan besar..masing-masing nampak happy
cumanya bila dah lama2..dah samai ke petang paham2lah diorang ni..penat...apapun Thanks pd semua yang terlibat specially parent2 yang sporting belaka...maaf kalau ade kekurangan dr pihak kami...ni 1st time kami buat lawatan..hope tahun depan lagi ramai penyertaan dr murid dan parent...

* Layan gambar kat bawah ni ye :)..maaf kalau gambar cikgu terlebih dr gambar budak ye..hihihi..sebab kami memang giler posing*


 baru sampai...posing dulu

ni anak murid kesayangan :)
merangkap anak cikgu eela
@ Aquaria
Ikan Lampamyang berpusing

@Aquria

Confem  gambar atif lagi :)


with penglipur lara yang buat si Aulad terlopong skejap dengar sis ni bercerita
@ Petrosains

Story Telling times @ Petrosains

 Tengah tunggu turn nak masuk Petrosains

Kami orang kuat Prasekolah SKJ11


@ Karnival Sains

Atif again :)
Sesumpah ni sempat kasi smile maut punye :)
@ Aquaria KLCC
@Petrosains



with parents


Ijat yang paling comel :p
peace yoo...

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/