Pengikut

Januari 08, 2011

Cantik kelas nie....

1st...Thanks Cikgu Rynn coz membenarkan Cikgu Eela mencedok gambar dr fb nye untuk Cikgu Eela kongsikan pada u all semua...Kerja I sekarang ni menglemerkan hasil2 kerja org lain*bkn diri sendiri..so, sape2 yang nak tumpang glemer jugak jgn lupa pm I kat FB ya!..grenti I akan entry kat blog I, yang penting sakali ianya menarik (mcm pengujung 1000 sehari je..nyampah)..ok..taknak omel lagi..

Haa...yang u all tengok gambar kat bwh nie merupakan kelas prasekolah SK Keratong 3 negeri PAHANG ok...comelkan..kelas I pun x sehebat kelas Cikgu Rynn..nampak tak gerai kat bawah nie..macam misi yang I entry baru2 ni jekan..Sape tiru sape nih?..of coursela I yang tukang tiru...hehehehe..

Kepada cikgu2 yang baru posting and yang baru ngajar prasekolah tp still buntu tu..bolehla cedok2 idea kat sini untuk hias kelas u all!!









v
v
v
v
v
v
v

Cikgu Rynn...
*dah terang2 dakat pic  tupun ada tulis nama dia..memang confem i xtipu punya..Memang kelas yang u all tengok tu kepunyaan Cikgu Rynn...sangat kretif orangnya secomel wajahnye
(wah, apela yang rynn nak bagi kat i..i xnak apepun, I nak ryn dtg tolong hias kelas i pulak..hahahaha..sanggup ke?)


Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (88) Lembaran Kerja (48) Tema (37) Craft (35) BBM (29) Hasil kerja murid (29) Aktiviti murid (28) diari (28) Tunjang B.Malaysia (24) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Tunjang STI (13) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (9) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Inovasi (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Kenderaan (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Theme (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/