Pengikut

Januari 26, 2011

Contoh Fail Meja PPM

Kepada PPM yang still belum tau macamna nak buat fail meja ..di bawah ni ada contoh....u all boleh copy n print n potostat satu bundle terus untuk 270-280 hari....pada I bukan susahpun coz cuma nak tick sahaja kerja yang u all buat ataupun tak...Jangan plak u all sedap je tick kan sedangkan u all tak buat kerja tu...kadang2 pentadbir mungkin tak tau..Tapi Allah nampak sama ada kita responsible atau tak dengan kerja yang kita buat...tu semua kena ambil kira jugak coz kita di bayar gaji untuk tugas itu!!!....Selamat menjalankan tanggungjawab!!!..

Rutin Mingguan


 Tugasan Harian
(Jumlah muka surat 270-280) Hari Bekerja


Tugasan semasa cuti hujung tahun

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ni bukan fail meja...

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (88) Lembaran Kerja (48) Tema (37) Craft (35) BBM (29) Hasil kerja murid (29) Aktiviti murid (28) diari (28) Tunjang B.Malaysia (24) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Tunjang STI (13) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (9) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Inovasi (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Kenderaan (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Theme (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/