Pengikut

November 21, 2011

Last Day with Brilliant Kids 2011

Akhirnya..terpisah jua!!!!!!!!!!......
mm...tula dia..setelah 11 bulan bersama...akhirnya terpisah jua....pic kat bawah ni adalah last day with budak2 i...macam2 pesan..nasihat..dah pun i bagi kat diorang ni...risau sungguh nak i lepaskan ke tahun 1 coz melihatkan sikap budak2 tahun ni...sangat2la susah untuk dikawal..coz im not perfect human, so..ada tikanya rasa sedih takut2 i sebenarnya yang x dapat nak pupuk sikap diorang ni untuk jadi murid yg lebih berdisiplin...sampai Aqilah tegur i, " cikgu..cikgu janganla nangis lagi"....alamak!!..cikgu nangis ke... ter..emosi pulak...
Kenangan pahit manis bersama u all xkan cikgu lupakan..n jadilah manusia yang berguna!...
Thanks jugak utk parents yang sangat memahami coz tahun ni walau i ada marah2 n ter pukul yg giler2 ke dekat anak u all..tp u all xprnah sikit pun melatah apa yg cikgu ni dah buat kat anak dia..(eh..tp kalau ada bunyi2 kat belakang i, xtaula pulakkan)...abistu nak buat camana kan...nak didik budak2 sekarang ni..hai..kalau tak kuat imannye...confem cikgu boleh masuk hospital sakit jiwa!!...tapi alhmadulillah...walau korang nakal..tak dengar kata..n kadang2 mencabar kesabaran cikgu..tp cikgu tetap berbangga dengan korang semua.....

Plss...katakan cantik pada baju tshirt biru tu....:)...
Baju ni i bagi masa Graduation Day 2 hari sebelum tu..so, dah pesan awal2..hari Jumaat ni pakai 'baju hadiah"
sebab nanti kita nak tangkap gambar..Jom ramai2 kite 'tangkap' gambar nie..wiiii!!!! 


Sebenarnya..ni la motif utama diorang datang sekolah ari Jumaat tu..hahhaa....masing2 dah tak sabar nak makan KFC...so, KFC ni makan kat rumah je...berbesar hati parent kalian tgk..boleh mkn sama2 dengan mak..adik....kalau xcukup..silalah beli sendiri!!!.....

SELAMAT BERCUTI!!!...
Pastikan setiap dr kita dah tanam azam yang baru supaya ianya akan menjadi lebih baik untuk tahun hadapan...moga kite menjadi insan yang lebih berguna...u all jangan asik tanam tebu di tepi bibir je ye...

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (91) Lembaran Kerja (52) Tema (44) Aktiviti murid (40) Craft (40) diari (34) BBM (32) Tunjang B.Malaysia (30) Hasil kerja murid (29) ABC (18) Clipart (17) keceriaan (17) Aktiviti Prasekolah (15) Kreativiti (15) Tunjang B.Inggeris (15) Tunjang STI (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Banner (8) Download (8) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) BBB (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Awal Matematik (5) Bunting (5) Creativity (5) Fizikal (5) ICT (5) Inovasi (5) Pemantauan (5) Theme (5) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Kolaj (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Themes (4) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (4) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Sosio Emosi (3) minggu orientasi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) FB Cikgu Group Eela (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Tips (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) CNY (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1) flipped classroom (1)

Senaman Si Tommy

/