Pengikut

November 10, 2011

Sekitar Majlis Anugerah Prasekolah Terbilang Per Negeri Pahang 2011

Terharu rasanya n tumpang bangga n tak lupa nak wish tahniah untuk Prasekolah Cemerlang SK Ulu Jempol yang tersenarai sebagai Prasekolah Terbilang mewakili daerah Maran ..so, kalau ada sapa2 yang nak buat Bench Marking Prasekolah area Maran ni i suggest la awal2 untuk ke prasekolah milik Pn Wan Fatimah bt Wan Ali bukan Wan Rahilah Wan Abdullah ye..hihihi...she is the best!..

Sekitar Majlis Anugerah ni yang dahpun diadakan semalam 9/11/2011 bertempat di BTPN Kuantan...kami semua berkumpul untuk sama2 meraikan program tersebut...dah sampai ke tahap ni..i dah cukup berbangga coz pengalaman ni tak semua orang akan rasai..Tahniah kepada semua guru prasekolah negeri Pahang yang terlibat dah tahniah untuk 8 Kelas Prasekolah dalam negeri Pahang yang terpilih ..

Thanks pada kwn2 alam maya...yg banyak support n bagi kata2 semangat terutama di laman Facebook...U all dah guna pakai bahan2 i pun..i dah cukup berterima kasih sebenarnya...






Ucapan Pengarah Pelajaran Pahang, En Yahya bin Zainal Abidin

 Guru Besar SKJ11 dan SK Ulu Jempol

 ce tengok yang tengah tu...haaa..tula dia kak Wan Fatiman Wan Ali...mmg cikgu yg dedikasi....
bersama Cikgu dari SK Pekan Jaya....

 ni yang paling best.....di apit oleh JU2 negeri....kot2 dapat aura :)



Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails

Labels

Idealogi Cikgu Eela (88) Lembaran Kerja (50) Tema (38) Craft (36) BBM (29) Hasil kerja murid (29) diari (29) Aktiviti murid (28) Tunjang B.Malaysia (24) keceriaan (17) ABC (15) Aktiviti Prasekolah (15) Clipart (15) Kreativiti (15) Nota Pendidikan Awal Kanak-Kanak (14) Tunjang STI (14) Asignment PRA (12) Cerita Kanak-Kanak (12) Info Semasa (12) Pengurusan Prasekolah (12) Tunjang B.Inggeris (9) Aktiviti Prasekolah Zon Jengka (8) Download (7) LINUS (7) Nota Pendidikan Prasekolah (7) Banner (6) Brosur (6) Bulan Kemerdekaan (6) Decoration Class (6) Landskap pekebunan (6) Rekod Baca (6) menu PPM (6) Aktiviti menulis (5) Bunting (5) ICT (5) Pemantauan (5) Awal Matematik (4) BBB (4) Bookmarks (4) FB Preschool Shoppe (4) Inovasi (4) Lagu Kanak-Kanak (4) Misi cuti sekolah (4) Origami (4) Takwim (4) Creativity (3) Fizikal (3) Hiasan Kelas (3) Kenderaan (3) Kolaj (3) Lawatan (3) Motivasi Diri (3) Pekerjaan (3) Persediaan Awal Tahun (3) Tunjang Kerohanian Sikap dan Nilai (3) Tunjang Sosio Emosi (3) Aktiviti Sekolah (2) Anggota Badan (2) Boneka (2) Pentaksiran (2) Playdough (2) Serangga (2) Theme (2) Themes (2) Tumbuh-tumbuhan (2) B.Malaysia Stem (1) Biodata Aulad Bestari (1) Cuaca (1) Diagram (1) Diorama (1) FB Cikgu Group Eela (1) Grafik (1) Ilmu (1) Innovation (1) Institusi Awam (1) Jiran Saya (1) Kemudahan Awam (1) Kerja Cuti Sekolah (1) Logo (1) Pemulihan Khas (1) Pop up Card (1) Ringbook (1) Scrap Book (1) Socio-Emotional Stem (1) Stem STI (1) Stickers Board (1) Tema Kenderaan Darat (1) Theme Land Vehicle (1) Video (1)

Senaman Si Tommy

/